ЕЙЧ АР ЕС БЪЛГАРИЯ

ейчарес

Общ рейтинг

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ЕЙЧ АР ЕС БЪЛГАРИЯ
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
HRS BULGARIA
Известна още като
H.R.S. Bulgaria
ЕИК/ПИК
201143932
Управител
ГЕОРГИ ХРИСТОВ АНГЕЛОВ, КИРИЛ ИВОВ БОРАДЖИЕВ
Кратко описание

Стартирайки бизнеса си през 2012 година, бяхме подготвени за дългоочакван скок в HR индустрията – а именно реализирането на България като един от главните центрове за развитие на специалисти към разнообразни сектори в Европа. Вярваме, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Днес се гордеем с активна история, в която сме подпомогнали множество организации и сме разширили екипите на установени компании в цялата страна. Благодарим!
Нашата страст се състои в постигането на качествени резултати при подбора на правилните хора за всяка позиция и осигуряването на професионално менажиран процес от началото до края. Намирането на подходящия кандидат означава да разчитате на някого, който разбира пазара и бизнеса ви.
Ангажираността ни с етиката, доверието и коректното отчитане на дейности е нашата двупосочна стратегия в бизнеса за набиране на персонал. Целим да предоставяме на кандидатите си променящи живота възможности, а за корпоративните ни клиенти – променящи екипната игра служители.
Активното търсене на специалисти в страната доказва, че българските таланти са необходими и ценни. Вярваме, че отвъд съчетаването кандидат-позиция, ние консултираме и мотивираме българския човешки капитал с цел подобряване на лични умения и намиране на по-добра работа чрез нас.



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.