Начало » Каталог » Дженуин Аутопартс

Дженуин Аутопартс

  • от
Контакти
Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
Дженуин Аутопартс
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
Genuine Autoparts
ЕИК/ПИК
201219134
Управител
Крисостом Матъо Диаситис
Кратко описание

Когато търговците или вносителите по целия свят се нуждаят от автомобилни части с най-високо качество, най-модерни и с най-конкурентни цени премия и обем Независим вторичен пазар (IAM), производител на оригинално оборудване (OEM) и доставчик на оригинално оборудване (OES), те отдавна се обръщат към Genuine Autoparts Ltd ®. Днес нашата търговия на едро с внос и износ обхваща леки автомобили, камиони, автобуси, микробуси, EV, SUV, мотокари, индустриални части и гуми. Със своя богат опит, натрупан през последните 15 години, Дженуин Аутопартс продължава да предоставя на купувачите най-високия стандарт на обслужване на клиентите, като приветства предизвикателството на новите нестандартни заявки за услуги (NSSR), като доставя части в оригиналната им опаковка и ги доставя безопасно и ефективно по целия свят.

Още през 2010 г. решихме да инвестираме и да се развиваме в България, за да се възползваме от ненадминатото му местоположение, което позволява бърз и лесен достъп до всички форми на въздушен, морски и автомобилен транспорт. Нашият склад в София се радва на съоръжения от най-високите европейски логистични стандарти и несравнима ефективност на превоза на товари, както и подкрепа от собствения ни департамент по транспорта. Въпреки че България се е утвърдила като европейска „силициева долина“ за ИТ аутсорсинг, тя остава стабилна, ориентирана към бъдещето икономика на ЕС, с нисък бюджетен дефицит и модерен държавен апарат, включително благоприятни данъчни ставки. Всичко това ни позволи значително да увеличим търговската си продукция и да предоставим по-ефективна услуга на нашите клиенти.

Като независима компания, Genuine Autoparts е в добра позиция да доставя най-иновативните продукти с марка AM и отлични качествени оригинални части за автомобилни приложения на конкурентни експортни цени. През цялото време работим неуморно, за да развиваме и подобряваме нашия асортимент, цени и услуги. През последните осем години ние значително разширихме нашата база данни, която сега може да се похвали с над 420 премиум марки, от които нашите клиенти могат да избират. Способността ни да предлагаме такава несравнима гама от първокласни резервни части за автомобили и оригинални авточасти, в комбинация с нашата отдаденост на удовлетворението на клиентите, гарантира, че сме отбелязали двуцифрен ръст от началото на нашата дейност.

Ние от Дженуин Аутопартс ви помагаме да постигнете успех с използването на нашия облак базиран на големи данни работен поток, алгомотив ™, алгоритмичен B2B пазар за автомобилни резервни части за вносители на едро, износители, дистрибутори, специалисти, чисти играчи и дилъри.

Видео


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *