ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ (DCC)

Общ рейтинг

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ (DCC)
ООД
Име на фирмата (латиница)
DIGITAL CABLE CORPORATION (DCC)
Известна още като
DCC, ДСС, ДиСиСи
ЕИК/ПИК
115545452
Управител
Иван Христов Гологанов
Кратко описание

Повече от 25 години сме водещ телекомуникационен оператор на територията на град Пловдив и град Асеновград.
ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ е основана през 1991-а година, като през 1994-а е сред новаторите, които започват да предоставят непознатата за онези години услуга кабелна телевизия.
Първият пакет от програми на ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ през 1994-а наброява само 18 канала.
В стремежа си да е винаги една крачка пред останалите, DCC през 2001-а година започва да предоставя и интернет услуга по системата D1 (DOCSIS 1). С развитието на технологиите през 2003-а година интернет услугите се предоставят по системата D2.1 (DOCSIS 2.1) и D2.2 (DOCSIS 2.2).
DCC е една от първите, които след 2005-а година започва да предоставя цифрова телевизия на пазара, като наборът от телевизионни програми надхвърля повече от десетократно първоначалния брой канали.
През 2007-а година ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ стартира и изграждането и доставката на оптичен интернет FTTH (fibre to the home), а от 2013-а година започва предоставянето на интернет от ново поколение, познат като PON (passive optic network). При тази технология оптичното влакно влиза във всеки дом и безпроблемно може да се пренася трафик до 1GB. Затвърждавайки името си на новатор, фирмата отново е сред първите, които предоставят PON на територията на Пловдив и Асеновград.
Дългогодишният опит и усърдната работа гарантират първокласно качество на услугите, които се предлагат на частни и корпоративни клиенти и осигуряват стабилна работа и при двете технологии, според желанието на клиента.
Най- новата мрежа в семейството на DCC, която компанията изгражда и вече предоставя услуги по нея, е на територията на град Варна.
DCC предлага оптималната комбинация от качество, количество, обслужване и цена.
Висококвалифицираният екип на ЦИФРОВА КАБЕЛНА КОРПОРАЦИЯ е готов да откликне в най-кратки срокове за разрешаването на възникнали проблеми.
Вярваме, че в основата на успеха стои непрекъснатия стремеж за подобряване качеството на услугите и доверието, което години наред се гради между служители и клиенти. Постигаме бързи и качествени резултати, интересуваме се от очакванията на нашите партньори и клиенти и се съобразяваме с тях. Позитивното и професионално отношение е гаранция за стабилната ни позиция и предимството пред останалите!



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.