ДабълюЕйчДжи Сървисиз (България) Лимитид / William Hill Bulgaria

Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
ДабълюЕйчДжи Сървисиз (България) Лимитид / William Hill Bulgaria
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
WHG Services (Bulgaria) Limited
Известна още като
WHG Services, William Hill Bulgaria
ЕИК/ПИК
200296551
Управител
Биляна Христова Андреева-Митева, Пламена Динкова Димитрова, Севдалина Стоянова Папазова
Кратко описание

В ДабълюЕйчДжи Сървисиз работят над 12 000 души в 10 държави в световен мащаб и сме обединени от стойността на нашата група винаги да „1 по-добре“. Ние непрекъснато правим иновации, за да осигурим на нашите клиенти ангажиращи начини за залагане и игра, независимо дали в залагания, спортни книги, онлайн или на техните мобилни устройства. И ние от William Hill Bulgaria се ангажираме да им дадем възможност да залагат по положителен начин, с набор от инструменти и системи, които насърчават контрола на клиентите.

Започнахме като бизнес в Обединеното кралство и това все още е нашият вътрешен пазар, представляващ 86% от нашия бизнес през миналата година. Но делът от нашите международни приходи ще се увеличи, докато продължаваме да изпълняваме стратегията си за изграждане на дигитално ръководена, международна компания за хазарт. ДабълюЕйчДжи Сървисиз сме лицензирани да доставяме онлайн залагания и игри в Италия и Испания съответно от 2011 г. и 2012 г. и работим в САЩ от 2012 г. Нашият европейски отпечатък значително се увеличи след придобиването ни Mr Green, европейски бизнес с високи темпове на растеж, през януари 2019 г., докато ние бързо нарастваме в САЩ, тъй като все повече държави избират да регулират спортните залагания.

Това е изключително иновативна индустрия и като една от най-големите компании в хазарта непрекъснато инвестираме в нашите хора, продукти и маркетинг, за да донесем на клиентите страхотно изживяване.

William Hill е любимец на 85 години, който е издържал изпитанието на времето и все още отстоява ценностите, признати от самия Уилям Хил – доверие, почтеност и обслужване на клиентите.



Leave a Reply

ИМАТЕ МНЕНИЕ ЗА РАБОТОДАТЕЛ?

ИСКАТЕ ТО ДА БЪДЕ ЧУТО?

*Регистрацията не е задължителна. Можете да оставяте мнения и коментари на пълно анонимно, като гост.