Начало » Каталог » УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк

  • от
Контакти
Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
УниКредит Булбанк
АД
Име на фирмата (латиница)
Unicredit Bulbank
Известна още като
Unicredit, Уникредит
ЕИК/ПИК
831919536
Управител
Теодора Александрова Петкова, Джакомо Волпи, Септимиу Постелнику
Кратко описание

УниКредит Булбанк е една от водещите банки в България и член на УниКредит, успешна Паневропейска търговска банка.

Ние в УниКредит Булбанк, предлагаме решения за всички предизвикателства и възможности, с които нашите клиенти се сблъскват в своето ежедневие. Стремим се да бъдем доверен и дългосрочен партньор, който дава истинска стойност за нашите клиенти.

УниКредит е успешна паневропейска търговска банка с опростена структура със здрави корени в корпоративното и инвестиционното банкиране, която предоставя уникална мрежа в Западна, Централна и Източна Европа на своята внушителна и силна и растяща клиентска база от 26 милиона клиенти.

Ние отговаряме на истинските потребности на клиентите с реални решения, които са базирани на синергия между нашите бизнеси: корпоративно и инвестиционно банкиране, търговско банкиране и управление на богатството. Начинът, по който тези решения се разработват и предоставят е също толкова важен, колкото и самите решения, затова винаги се водим от нашите две основни ценности: Етика и уважение.

Като банка за важните неща, ние предлагаме местна и международна експертиза за водещи на пазара продукти и услуги на 13 основни пазара* чрез нашата европейска банкова мрежа. Използвайки международна мрежа от представителства и клонове, УниКредит обслужва клиенти в други 18 страни по света.

Видео


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *