Начало » Каталог » КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ

КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ

Запазена от собственика
Контакти
Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ
ЕООД
Име на фирмата (латиница)
KAUFLAND BULGARIA
Известна още като
Кауфланд, Kaufland
ЕИК/ПИК
131058063
Управител
Михаил Кирилов Петров, Евгени Гайдов, Иван Николаев Чернев, ЛАУРА-ЕЛЕНА МАНУ
Кратко описание

Вашата удовлетвореност е основна цел в ежедневната ни работа. Всеки един от служителите на Kaufland допринася да превърнем пазаруването Ви в приятно изживяване. Освен това сме убедени, че можем да се стремим към Вашата удовлетвореност само с помощта на доволни колеги. Защото, когато Вие сте удовлетворени и ние сме доволни.

Като международна търговска компания ние се фокусираме върху резултатите, динамиката и коректното отношение. Това са ценностите, които ни мотивират. На тях се базира и нашият модел на управление. Така ние правим промените възможни и постигаме нашите цели. Научете повече и открийте това, което ни мотивира.

Нашият ръководен модел „Дай пет!“ следва нашите принципи и ценности на съвместна работа в компанията, независимо от йерахията. Тези принципи са наш ангажимент и същевременно обещание към нашите служители.

Управлението е основна задача на всеки ръководител и е част от работното ежедневие. Всички ние в КАУФЛАНД преследваме една и съща цел, която излиза отвъд рамките на екипа и йерархичните нива. С умело ръководене подсигуряваме единни принципи на съвместна работа на всички в компанията. Нашите ръководители възприемат себе си като част от екипа и поставят общия успех на преден план.

Комуникацията в КАУФЛАНД е като нашия бизнес модел – ясна и директна. Изразяваме се ясно, обсъждаме конфликтните ситуации своевременно и ги разрешаваме по конструктивен начин. Ние сме равноправни в комуникацията, независимо от йерархичното ниво.

В ролята на ръководители структурираме информацията и посланията си и по този начин подсигуряваме ефикасност. На своите служители предоставяме своевременно цялата необходима информация за постигане на поставените цели.

Вземаме обосновани и изпълними решения. При необходимост разясняваме причините, довели до дадено решение и създаваме яснота.

Уважаваме служителите в КАУФЛАНД, които имат куража да задават въпроси, дори и когато те са критични. Отделяме необходимото време, за да им отговорим и чрез отговора даваме насока.

Видео


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *