Начало » Каталог » БЕТ365

БЕТ365

  • от
Контакти
Правна информация
Име на фирмата (кирилица)
БЕТ365
ООД
Име на фирмата (латиница)
BET365
Известна още като
Хилсайд, Ню медия малта
ЕИК/ПИК
203762666
Управител
ЕМИЛ ИВАНОВ СТОЯНОВ, ПЕЙО МИТЕВ ДЕЛЧЕВ
Кратко описание

Кои са bet365?
bet365 е най-голямата компания за онлайн залози в света. Основана през 2000, в компанията работят над 5.000 служители и тя има над 53 милиона клиенти по цял свят.

bet365 – име на което можете да вярвате
Бет365 е лицензирана и регулирана от Националната агенция за приходите.

bet365 обща сметка
В допълнение на Спорт, ние също предлагаме и първокласни Казино, Игри и Покер. В bet365 използваме лесен метод за обща сметка, което означава, че използвате същото потребителско име, парола и начин на плащане за всички секции при минимални усилия от Ваша страна.

IBAS
За Ваше успокоение, Бет365 се придържа към IBAS (Independent Betting Adjudication Service) и се съгласява да се придържа към техните решения, относно всеки незадоволително разрешен за Вас спор. За повече информация относно IBAS натиснете тук.

Онлайн Сигурност
Бет365 притежава Thawte SSL Web Server сертификат. Това доказва, че ние предлагаме сигурна комуникация чрез криптиране на всичката информация от и към уебсайта.

Отдел Клиенти и Информация
Нашите клиенти са изключително важни за нас и поради тази причина ние отделяме много време и усилия за подобряване на нашето обслужване. Ние се гордеем с нашата бързина, ефективност и приятелско отношение при отговарянето на запитвания, и въпроси.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *